Adres

Bossestraat 2
5374 HT Schaijk

Garnizoenstraat 6d
5363VX Velp

Route naar locatie Schaijk (Bossestraat 2)

Route naar Huisartsenpraktijk Schaijk, Bossestraat 2 te Schaijk.

Komt u uit de richting Heesch/Oss kunt u het beste via de A50 rijden. U neemt dan de afslag richting Schaijk. Vervolgens rijdt u alsmaar rechtdoor (Bosschebaan). Vervolgens neemt u bij het kruispunt (bij discotheek Hi-lite) de afslag naar links richting Schaijk (Schutsboomstraat). U volgt deze weg tot u bij de Bossestraat linksaf moet slaan. De locatie bevindt zich aan de rechterkant van de weg. U kunt de 1e inrit rechtsaf de parkeerplaats op rijden om te parkeren.

Komt u uit de richting Reek kunt u het beste de Monseigneur Suijsstraat volgen (richting Schaijk). Deze straat gaat over in de Schaijksestraat. Deze blijven volgen tot deze over gaat in de Haagstraat. Deze weg blijven volgen tot deze over gaat in de Pastoor van Winkelstraat. Neem vervolgens aan het einde van de Pastoor van Winkelstraat de afslag naar rechts de Schutsboomstraat op. U volgt deze weg tot u bij de Bossestraat linksaf moet slaan. De locatie bevindt zich aan de rechterkant van de weg. U kunt de 1e inrit rechtsaf de parkeerplaats op rijden om te parkeren.

Komt u uit de richting Grave/Velp/Escharen volgt u de Bosschebaan. Vervolgens neemt u op de rotonde de eerste afslag rechts richting Ravenstein (N277). Op de N277 neemt u de eerste afslag links richting Schaijk (Pastoor van Winkelstraat). Neem vervolgens aan het einde van de Pastoor van Winkelstraat de afslag naar rechts de Schutsboomstraat op. U volgt deze weg tot u bij de Bossestraat linksaf moet slaan. De locatie bevindt zich aan de rechterkant van de weg. U kunt de 1e inrit rechtsaf de parkeerplaats op rijden om te parkeren.

Komt u uit de richting Ravenstein gaat u via de N277 richting Schaijk. Op de rotonde gaat u rechts richting Schaijk (Pastoor van Winkelstraat). Neem vervolgens aan het einde van de Pastoor van Winkelstraat de afslag naar rechts de Schutsboomstraat op. U volgt deze weg tot u bij de Bossestraat linksaf moet slaan. De locatie bevindt zich aan de rechterkant van de weg. U kunt de 1e inrit rechtsaf de parkeerplaats op rijden om te parkeren.

Komt u vanuit Herpen gaat u via Herperduin naar Schaijk. Deze weg komt uit in de Runstraat. U volgt deze weg tot u bij de Bossestraat rechtsaf moet slaan. De locatie bevindt zich aan de rechterkant van de weg. U kunt de 1e inrit rechtsaf de parkeerplaats op rijden om te parkeren.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Als u de hal betreedt van Huisartsenpraktijk Schaijk kunt u, zonder u te melden, plaatsnemen in de algemene wachtruimte. U wordt hier rond het afgesproken tijdstip opgehaald.