Adres

Bossestraat 2
5374 HT Schaijk

Garnizoenstraat 6d
5363VX Velp

Afspraak maken

U kunt zich op eigen initiatief aanmelden of op verwijzing van uw huisarts, bedrijfsarts of een andere verwijzer. Als u gebruik wilt maken van de vergoedingen in de basisverzekering, dan heeft u daarvoor een verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Aanmelden kunt u online en telefonisch. U kunt het onderstaand contactformulier invullen of telefonisch een afspraak maken: 06-83245499. Bij afwezigheid kunt u de voice-mail inspreken, ook buiten de openingsuren. Kruispunt Psychologie maakt zo snel mogelijk na aanmelding een afspraak voor een intakegesprek.

Als het contactformulier in goede orde is ontvangen ontvangt u binnen een week een reactie. Mocht u na een week nog niets gehoord hebben, neem dan gerust contact op. Wellicht is er dan iets niet goed gegaan. 

 

Afspraak annuleren

Een afspraak afzeggen dient minimaal 24 uur van te voren te gebeuren. Dat kan telefonisch, via de voice-mail of per e-mail: info@kruispuntpsychologie.nl.

Later afzeggen betekent dat Kruispunt Psychologie de gereserveerde tijd bij u in rekening zal brengen, omdat de zorgverzekeraar deze kosten niet vergoedt.

Inschrijfformulier