Adres

Bossestraat 2
5374 HT Schaijk

Garnizoenstraat 6d
5363VX Velp

cliëntervaringen

Toen ik begon bij de therapiesessies met Meike van Kruispunt Psychologie was ik erg ongelukkig en wist ik niet hoe ik verder moest met mijn leven. Door middel van cognitieve gedragstherapie heb ik gewerkt aan mijn assertiviteit. Vragen als: 'wat wil ik', 'wat vind ik belangrijk', 'wat brengt mijn gedrag teweeg bij anderen' zijn uitgebreid aan bod geweest. Ik had inspraak in het traject. Ik heb me daardoor erg serieus genomen gevoeld. Meike zorgt met haar sprankelende/ warme persoonlijkheid voor een prettige werksfeer maar tegelijkertijd is zij professioneel en geeft ze haar grenzen aan. Door de therapiesessies met Meike ben ik verder geholpen met mijn assertiviteit en weet ik meer over mezelf en wat mij gelukkig maakt. (2021)

-------------

Tientallen jaren heb ik met depressieve gevoelens en angstgevoelens rond gelopen. Veroorzaakt door deels aanleg en deels trauma’s ontstaan in m’n jeugd. Ik heb van alles geprobeerd. Herbeleven, huilen, praten, cognitieve therapie (rationeel denken), affirmaties, tot aan bidden toe. Sommige dingen hielpen tijdelijk maar een échte oplossing was er nooit. Na hevige paniekaanvallen (2014) kwam ik in de praktijk van Meike terecht en ik kreeg EMDR behandelingen. Eerlijk gezegd kon ik me niet voorstellen dat dat zou helpen, (ik was inmiddels al behoorlijk ontmoedigd en teleurgesteld) maar ik stond er wel voor open om het een kans van slagen te geven. Niet alleen heeft het reusachtig geholpen, ik voel me voor het eerst sinds jaren en jaren lekker in m’n vel zitten. Ik voel me veel rustiger, veel meer ontspannen, niet meer opgejaagd. Ik voel me niet meer waardeloos en/of schuldig aan van alles en nog wat. Eerlijk gezegd maak ik me nergens meer druk om. Een verademing!

Over Meike wil ik ook graag nog iets vertellen. Ze komt op mij integer en open over. Ze stelde precies de juiste vragen op het juiste moment waardoor ik een gevoel kreeg dat ze helemaal begreep hoe ik in elkaar steek. Ze is zeer kundig en zeer professioneel in haar vak en daarbij ook nog heel vriendelijk. De therapie bij haar, heeft de kwaliteit van m’n leven in hoge mate verbeterd. (2015)